Dino Beer gaat weg - wie zoekt mee?

Geplaatst op 20 apr 2020
Dino Beer gaat weg - wie zoekt mee?

Beste ouders, dag vriendjes,

 
Het is allemaal een beetje mijn eigen schuld...
Dino Beer 'kampeert' al weken in mijn boekentas en ik heb hem in die weken geen enkele keer aandacht gegeven... Zelfs geen dikke knuffel, high five, ... Hij was boos en is weggelopen! Kijk maar mee.
 
We kunnen hem hopelijk terugvinden, maar dat kan alleen maar als jullie mij helpen!
Hij is al een paar dagen van huis weg en heeft verschrikkelijke honger. Hij eet graag desserts: cake, pannenkoeken, wafels, ... Bakken jullie iets mee voor hem? Stuur het maar op naar mij (foto via mail of whatsapp) ik hou het zeker aan de kant dan kan hij heerlijk smullen als hij terug thuis is!
 
Dus vooraleer wij aan de zoekactie beginnen, zorgen we dat hij zijn buikje rond kan eten. En ja vriendjes, ik beloof dat ik deze keer wel voor hem zal zorgen!
 
Voel je alsjeblieft niet verplicht om aan de slag te gaan in de keuken met je kleuter, de opdrachten, (ja, er gaan nog een aantal opdrachtjes doorheen de week komen) zijn heel vrijblijvend :-).
Als we allemaal goed ons best doen, vinden we hem terug voor de week om is! Misschien kunnen we morgen tijdens ons videogesprek ook nadenken over zoekacties om hem terug te vinden. (Morgen om 17u groepsgesprek 2KK - deelnemen kan heel simpel via een link die morgen iets voor 17u in de de WhatsApp-groep zal verschijnen).
 
 
Je mag deze week ook nog een telefoontje verwachten van juf Tine (zorg- en turnjuf) of mij, gewoon om eens te polsen hoe het met jullie gaat.
 
Juf Tine: tine@sintlukasbasisschool.be - 0497678317 
Je mag haar ook altijd contacteren met vragen, wie weet heeft zij wel leuke bewegingstips voor je kleuters, ...
 
 
En dan nog een boodschap van het schoolteam om mijn mailtje af te sluiten: 'We zijn er voor elkaar'.
 
Dikke knuffels aan jullie kleuters!
 
Anaïs
terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso