De grote mama verwenweek

Geplaatst op 4 mei 2020
De grote mama verwenweek

Beste ouders en onze lieve kleuters,

Wij willen jullie graag nog uit naam van ons hele team bedanken.
Voor jullie tijd (voor jullie kinderen zorgen én je werk gedaan krijgen), jullie enthousiasme, jullie fantastische reacties (foto, video, gesprekjes, meets, video calls,..) en voor jullie energie die jullie ons geven vanuit jullie kot!

Vanaf volgende week gaat onze frequentie van opdrachtjes creëren en posten (klaspagina, mail,..) afnemenEr zal wel nog steeds een aanbod zijn, en dit ook door alle kleuterjuffen.

Wij worden mee ingeschakeld in de noodopvang, vandaar deze beslissing.

2KK: Deze week geen filmpje om mee aan de slag te gaan, maar een opdracht aan de hand van een foto en een checklist, want deze week is het 'de grote mama verwenweek!' We zetten de hele week onze mama in de bloemetjes naar aanleiding van moederdag op zondag. Je kan de opdracht en checklist in een fotoalbum op de klaspagina terugvinden.
Jullie mogen gerust foto's doorsturen van geslaagde deelopdrachten dan krijgen ze een plaatsje in het fotoalbum op de klaspagina.
En ook hier weer niks moet alles mag, maar mama's worden wel eens graag verwend... :-)
Ik duik alvast de keuken in en maak iets lekkers voor mijn mama en wie weet zie ik wel enkele paardenbloemetjes langs de weg en dan kan ik die mee voor haar deur leggen...

 

Heel erg veel liefs!
Hou vol daar in jullie kot!
 
Juf Maité, juf Isabelle, juf Karen, juf Anaïs, juf Tine en juf Nancy

terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso