Ons virtueel logeerpartijtje

Geplaatst op 11 mei 2020
Ons virtueel logeerpartijtje

Dag allemaal,

Zijn de mama's gisteren extra goed verwend geweest? Ik hoop van wel!
 
Deze week starten we met een weekopdracht die toewerkt naar ons 'virtueel logeerpartijtje'. Klinkt gek hé? Elke dag voert je kleuter een opdrachtje naar keuze uit, opdracht gelukt? Dan verdient je kleuter een attribuut voor het virtueel logeerpartijtje op vrijdag.
 
Alle opdrachten kan je in het foto-album 'Ons virtueel logeerpartijtje' terugvinden.
 
Aangezien ik op dinsdag, onze vaste beldag, opvang moet doen, bestaat de kans dat ik dinsdag niet op tijd thuis ben voor ons 'telefoontje'... Daarom stel ik dus voor om toch nog te bellen deze week... maar dan op vrijdag vlak voor het slapengaan met een bedtijdverhaaltje in ons kamp terwijl we gezellig in onze slaapzak zitten, ...
 
Is vrijdagavond 15/05 een goed idee? Dan lees ik 1 of 2 verhaaltjes voor en ronden we het gesprek af. Laat maar weten om hoe laat het voor jullie past via deze poll, dan kan ik er rekening mee proberen houden. (Je mag de naam van je kleuter gebruiken.)
 
 
Veel plezier met de opdrachten! En de opdrachten zijn nog steeds geen verplichting, je kan zonder de opdrachten ook zeker deelnemen aan de virtuele logeerpartij, maar misschien is de inleving van je kleuter wel groter als hij/zij er een beetje naartoe heeft kunnen werken :-).
 
terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso