Geplaatst op 30 mei 2020
Knus in onze klas

Ik zie ze daar nog allemaal lopen met hun superheldencape, heel fier en onbezonnen. Het lijkt precies gisteren, maar toch is het al meer dan 2 maanden geleden… Maar wat ben ik blij dat ik jullie kleuters dinsdag weer kan ontvangen in de klas. Alles rondom het klasgebeuren zal een beetje raar en anders zijn, maar een keer we de klasdeur dichtdoen zal het voor de kinderen heel vertrouwd aanvoelen. Ik heb gisteren onze klas weer 2KK-klaar gemaakt om jullie pateekes met open armen te ontvangen!

Wat gaan we allemaal doen? We gaan vooral de klassfeer terug opsnuiven, veel praten over de afgelopen maanden, iedereen zijn zegje laten doen, speelbakken en kasten opentrekken waar we al die maanden niet mee hebben kunnen spelen, mama en papa een klein beetje in de bloemetjes proberen zetten voor hun juf/meester job van de laatste maanden en uiteraard vieren we onze 2 jarigen Sam (1/06) en Oscar (4/06)! Eekhoorn Noot zal blij zijn dat hij nog eens bij andere vriendjes kan gaan logeren ??.

>>Vergeten jullie elke dag geen handdoek, zeep en papieren zakdoekjes in de boekentas van je kleuter te steken?

>>Om het praten wat te vergemakkelijken in de kring mag je kleuter een voorwerp/speelgoedje/spel/… meenemen wat hij/zij DE MAX vond de afgelopen weken en waar hij/zij heel graag wat meer over wilt vertellen...

>>Wie thuis restjes zeep heeft (vloeibaar of harde stukjes) mag die zeker meegeven, wij geven ze een nieuw zeepleven!

Kijk zeker nog eens naar de foto via deze link  om de lesdagen, aankomst- en vertrekuren te respecteren.

 

Groetjes,

Juf Anaïs

 
terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso