Feestweek - 10 jaar SLB

Geplaatst op 4 dec 2021
Feestweek - 10 jaar SLB

We zijn nog net op de valreep naar de film kunnen gaan, tekenden onze voetomtrek en creëerden er fantasiemannetjes of dieren van, speelden veel in onze schoenenwinkel, rangschikten schoenen volgens grootte, … én alle kleuters maakten een gekke schoen, want die prachtige exemplaren staan nu samen met hun Sintbrief en 2 koffietjes voor de Sint met melk of suiker, een worteltje en een bakje water voor het paard en een cakeje voor wie het, het eerste vindt… te wachten in de klas tot het 6 december wordt. Spannend zeg, zou de Sint cadeautjes brengen? Dat zullen we maandagochtend wel te weten komen!


 

Maandag start ook onze feestweek, want onze klas heeft de eer en het genoegen om deze 10e van de maand het 10 jarig bestaan van onze school in de kijker te zetten. We maken deze week in onze klas heel wat instrumenten, slingers, feestattributen, feestelijke koekjes, knutseltaarten, … want we zorgen met de hele school voor een te gekke feest-videoclip die jullie hopelijk volgend weekend thuis kunnen bekijken!



 

Op vrijdag mag je kleuter een extra feest attribuut meenemen voor de opname van onze videoclip! (een leuke zonnebril, strikje, feesthoedje, …)



 

Feest voor iedereen, komaan! Dit is een feest...

Dit is een feestjaar dat heb je goed gezien, een zalig feestje en gratis bovendien...


 

terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso