Geplaatst op 21 mei 2017
Helpende handen

Helpende handen...

Vele handen maken het werk licht! Iedereen krijgt vanaf nu een taakje in onze klas, van kalenders aanpassen tot boekentassencontroleur, van vegen tot melk halen. Binnenkort hoef ik niets meer zelf te doen ;)

NIET VERGETEN: maandag 29/05: bezoek aan CLB voor medisch onderzoek. De bus komt ons halen op school rond 9u. Ouders of grootouders die een handje kunnen komen helpen zijn welkom in de Opzichterstraat 84 in Sint-jans-Molenbeek.

Graag je ketje makkelijke kledij en makkelijke schoenen aandoen die dag. Dankjewel!

 

Sinds de verhuis hebben wij een prachtig terras aan onze klas en een stukje onbewerkte aarde/modder/zand. Er werden al heerlijke zandtaarten, moddersoep en andere lekkernijen gemaakt. Daarom deze oproep: we willen graag een buitenkeuken maken. Wie kan ons aan materiaal helpen? Wasbak, potten, pannen, lepels, vergiet en andere keukenspullen.

Handige mama’s of papa’s die mij kunnen helpen om een aanrecht met wasbak en ‘kookplaten’ in elkaar te timmeren op een woensdagnamiddag of een avond in de week geef gerust een seintje en we proberen een datum af te spreken!

 

Wie minder fan is van de was achteraf of schoonmaken van de schoenen, mag altijd reserve (speel)kledij meegeven naar de klas en/of regenlaarzen die tegen een stootje kunnen!

 

Excuses op voorhand voor modderige snoeten de komende weken!

 

Modderige groetjes, juf Elke

terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso