met een glimlach de vakantie in

Geplaatst op 1 jul 2019
met een glimlach de vakantie in

Lieve allemaal

Graag neem ik toch nog even de tijd om enkele mooie, welgemeende woorden voor jullie én voor mijn 20 beste vriendjes neer te schrijven. Wat een wonderlijk én prachtig jaar hebben wij samen beleefd. VOORAL SAMEN. Alle juffen én meesters, alle ouders, ons fijne oudercomité en al de lieve kinderen op onze school. Voor onze 'oudste' jongste kleuters is het tijd om verder te fladderen naar de 2de kleuterklas. Wat ga ik jullie enthouiasme en betrokkenheid in ons klasje missen. MAAR ... zoals jullie allemaal beloofd hebben ... "WIJ KOMEN ZEKER NOG OP BEZOEK JUF" Méér dan welkom vriendjes! Het was voor mij écht een genoegen om jullie TWEE jaar in mijn klasje te hebben. Onze peuters worden nu de oudste van onze klas. Ik kijk er ook naar uit om met hén een tweede jaartje te mogen spelen, leren, groeien en bloeien. Zo ongelofelijk blij dat jullie nog een jaartje bij mij mogen blijven! Ik ben trots op jullie allemaal, op jullie alle 20! Gegroeid en gebloeid tot 20 mooie individuele persoontjes. 

B E D A N K T voor de fijne, persoonlijke, hartverwarmende attenties én vooral bedankt voor de mooie en lieve woorden. Deze worden zo hard gewaardeerd en gekoesterd,

B E D A N K T allemaal voor dit fantastische jaar én ik zie jullie allemaal, met een glimlach, weer terug op maandag 2 september 2019.

EN DAN NU GOED GENIETEN VAN DE ZOMERVAKANTIE!

hartverwarmende groetjes, juf Maité

terug

Onze klas

Welkom bij JK B - Giete!!

Volg hier onze avonturen van in de klas.

We zijn een een diverse klas en vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn.

Want jezelf kunnen zijn is het fijnste dat er is!

xoxo