woordjes van 2019

Geplaatst op 20 dec 2019
woordjes van 2019

Lieve ouders

De week is begonnen met het bezoek van een mama en haar lieve baby in de klas. Neen, het was niet baby Jezus zoals sommige kindjes thuis gingen vertellen. De baby zijn naam is Noa. De geboorte van een baby is wel een goede reden om feest te vieren. 

Maar wat is dat 'een feest'? We maakten ons mooi! Met het scheerschuim op onze foto toverden we de gekste kapsels tevoorschijn. We ontwierpen de mooiste armbanden en zorgden voor een kleurrijke, fleurige klas. In het kapsalon konden we onze haren kammen, baarden scheren en spelden of rekkers in het haar aanbrengen. Op ons feest hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Vrijdag kunnen jullie komen proeven van lekkernijen die wij samen hebben gebakken.

 

"Maar aan alle feestjes komt ook een einde ... Met spijt in het hart moeten wij, na het feest, afscheid nemen van de klas. Wij hebben er drie ongelofelijk leuke weken op zitten. Bedankt aan alle ouders voor het vertrouwen. Wij hopen dat jullie kleuter er evenveel van genoten heeft als ons. Juffen Lobke en Ellen."

Ik wens iedereen prettige feesten en vooral een warm en gezond eindejaar. Geniet van het samen zijn met familie en vrienden. Een mooie start van het nieuwe jaar gewenst!

Tot in 2020! juf Maité

terug

Onze klas

Welkom bij JK B - Giete!!

Volg hier onze avonturen van in de klas.

We zijn een een diverse klas en vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn.

Want jezelf kunnen zijn is het fijnste dat er is!

xoxo