De werkopdrachten van Eekhoorn Noot

Geplaatst op 17 mei 2020
De werkopdrachten van Eekhoorn Noot

Beste ouders, dag lieve vriendjes,

Hebben jullie goed geslapen in jullie kamp? Ik had een beetje rugpijn toen ik zaterdagochtend wakker werd... maar ik vond het wel heel gezellig!
 
Ik was deze week aan het wandelen in mijn stad en kwam een mooie graffiti eekhoorn tegen... Ik moest uiteraard direct denken aan Eekhoorn Noot en heb hem daarom eens opgebeld! Hij stelt het heel goed en gaat veel op stap in het park in Schaarbeek, zijn jullie hem nog niet tegengekomen??? Kijk volgende keer zeker maar eens extra goed rond, wie weet vang je een glimp van hem op!
 
Hij mist zijn pateekes wel enorm en heeft daarom verschillende opdrachtjes voor jullie verzonnen. Gaan jullie die opdrachten voor hem tot een goed einde brengen? Wie weet wat heeft Eekhoorn Noot voor ons in petto als hij al die mooie opdrachten ziet... Eekhoorn Noot kennende zal het wel iets spectaculair zijn!
 
--> Dit zijn enkele linken die in de opdrachten verstopt zitten:
 
En uiteraard zijn de opdrachten nog steeds vrijblijvend, het is deze week ook maar een korte schoolweek dus kijk maar eens of het al dan niet past en ik ben er zeker van dat Eekhoorn Noot volgende week nog extra opdrachtjes voor ons heeft, hij kon nu al moeilijk kiezen wat hij jullie wou laten doen...
 
 
Succes met de 'Eekhoorn Noot- opdrachten' en een fijne week!
terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso