Geplaatst op 28 aug 2020
We vliegen erin!

Hallo daar nieuwe vriendjes!

Hebben jullie een fijne vakantie gehad? Zijn jullie helemaal klaar voor de nieuwe stap? Ja? Wel dan zijn jullie welkom in de tweede kleuterklas!! ??

We gaan hier samen heel veel leren, spelen, lachen en vooral heel veel plezier maken! Ik kijk er alvast naar uit. Ik maakte de afgelopen weken ons klasje klaar voor het nieuwe schooljaar, maar ik was niet alleen… Toen ik de allereerste keer terug in de klas kwam, waren alle klaspoppen al aan de slag. Ja, echt waar! Volop aan het poetsen, opruimen, spelen, plezier maken, … Alsof ze dachten dat ze zo zeker de nieuwe klaspop gingen worden, gekkerds!

Jammer genoeg voor al die klaspoppen maak ik die keuze niet hé… Daarvoor heb ik jullie nodig, mijn nieuwe vriendjes. In de loop van volgende week zullen de nieuwe klaspoppen gekozen worden en een nieuwe naam krijgen, joepieee!

Kijk al eens mee naar hoe de klaspoppen deze week in de klas aan het helpen waren, boterhammetjes aan het eten waren en als je heel goed kijkt, dacht er al eentje dat zij de nieuwe juf was… Gek schaapje toch! 



 

Tot dinsdag aan de poort nieuwe vriendjes en ouders!

Juf Anaïs

 
terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso