De warmste week op onze school, met JAZZ!

Geplaatst op 12 nov 2019
De warmste week op onze school, met JAZZ!

Jazz voor de toekomst van Brusselse kinderen

Tvv Vrienden van het Huizeke

Jan Hautekiet, Christian Mendoza en vrienden zullen tijdens deze muzikale avond reflecteren over thema's die de toekomst van Brusselse kinderen vormgeven: (on)gelijkheid, kansarmoede, een gevoel of tekort aan vrijheid…      
Tegelijk wordt er vooral een hoopvolle boodschap bespeeld naar een mooie en betere toekomst.  Dit in een mix van jazz en andere muziek.         

Waar: Groenstraat 156      
1030 Schaarbeek    
Wanneer: Zaterdag 23/11/19       
Deuren: 19u  
Start concert: 20u   
Kaarten kosten €25 in voorverkoop en €30 aan de kassa      
Info vvk: contacteer Marisa Mendoza: mendoza_marisa@hotmail.com

Waarom de schoolpoortwerking van VVHH als goed doel?

"Vrienden van het Huizeke" bestrijdt kinderarmoede door ondersteuning van ouders en hun thuissituatie. 
Kinderen in een kansarme en moeilijke thuisomgeving kunnen immers hun potentieel niet volledig of amper ontplooien, in een ongelijke strijd tegen obstakels waar ze niet verantwoordelijk voor zijn.    
Door ouders te begeleiden en te gidsen bij het vinden van de juiste steun (CAW, OCMW, CLB), en een gespreks- en vertrouwenspartner te worden voor deze ouders, biedt "Vrienden van het Huizeke" een veel betere en veilige omgeving voor deze kinderen. Zo krijgen deze jonge zielen terug geloof in zichzelf en in hun toekomst.
In de maatschappij van deze tijden is het des te meer belangrijk om een kind de kansen aan te bieden waar elk mens recht op heeft.         

terug