Team schooljaar 2017-2018

Geplaatst op 21 aug 2017
Team schooljaar 2017-2018

Tijdens de zomervakantie hebben we ons team voor het schooljaar 2017-2018 samen gesteld. Hieronder de verdeling van wie in welke klas zal staan. 
Verder zal ook de H-blok, de nieuwbouw in het midden van onze site vanaf 1 september in gebruik worden genomen. De laatse vakantiedagen zijn we hard in de weer met iedereen van ons team om dat voor elkaar te krijgen. Het moet en zal ons lukken. Op die manier starten ons 1e, 2e, 3e en 4e leerjaar in hun definitieve stek. Zij moeten nadien niet meer verhuizen. 

Neem alvast ook eens een kijkje op ons kalender-pagina hier op onze site, zo ken je al een aantal belangrijke data voor het komende schooljaar. 

De laaste vakantieweek is er toch nog een verschuiving gekomen in ons team. Juf Roxanne kreeg de kans om voor de vzw SOS Kinderdorpen te gaan werken en er minderjarige vluchtelingen te begeleiden. Een menseijke maatschappelijke opdracht waar we als school helemaal achter staan. We vinden het jammer dat ze hierdoor onze school verlaat maar wensen haar alle succes toe met haar nieuwe uitdaging. Hierdoor zal juf Annelies, onze ervaren aanwinst, samen met juf Karen onze 1e kleuterklas doen voor het schooljaar 17-18.
Juf Anne-Sophie neemt voltijds de onthaalklas voor haar rekening en voor het kleuterturnen zijn we nog op zoek naar een collega die ons team kan versterken. 

Team 2017 - 2018 

0 kk juf Anne-Sophie 
1 kk juf Karen (1/2) en juf Annelies (1/2) 
2 kk juf Elke 
3 kk juf Nancy 

zorg kleuters juf Laure 
kleuterturnen juf Maité 


1e lj juf Jaimie 
2e lj juf Evelien
3e lj juf Winny 
4e lj juf Emilie 
5e lj meester Hans 
6e lj juf Elke 

zorg lager juf Diana en juf Aukje 
turnen juf Ingrid, dit jaar is er geen zwemmen, want het zwembad van Schaarbeek is gesloten. 

voor- en naschoolse opvang juf Kadriye en Tugba 
zorgco juf Evelyn 
brede school juf Els 
coördinator meester Wim 

 

terug