Babbeltijd - Chit Chat een groot succes

Geplaatst op 21 mei 2013
Babbeltijd - Chit Chat een groot succes

De eerste Babbeltijd of ook wel onze Chit Chat was een groot succes. Afgelopen donderdagochtend kwamen er ongeveer 20 ouders langs die samen in dialoog gingen over onze school.
Het oudercomité organiseerde dit moment samen met ons. We willen Anne-Laure en Nia bedanken voor de inspanningen die ze geleverd hebben. Dankzij hen werd het een groot succes.
Neem een kijkje in het fotoalbum op onze site om te zien wie allemaal van de partij was (link). Er was ook één moedige vader aanwezig.
Tijdens de eerste Chit Chat werd er gepraat over gezonde voeding, de veiligheid op school en de netheid. Hopelijk tot onze volgende Babbeltijd!

We kunnen ook al aankondigen dat er dit schooljaar een tweede Chit Chat zal zijn, dit op donderdag 20 juni 2013 terug om 8:50.

 

terug

Ons oudercomité

Het oudercomité van onze school telt een 15 -tal actieve betrokken ouders.

Dit schooljaar komt het oudercomité normaal maandelijks samen, telkens op een maandag om 20u.

Jaarlijks terugkerende activiteiten van het oudercomité zijn onder andere de organisatie van het Winterfeest, regelmatige werkweekends om de school te verfraaien en Chitchats (babbelmomenten voor ouders op woensdagochtend). Daarnaast worden ook acties van de school ondersteund, zoals de Week van de Mooie tanden. 

Wil je als ouder actief meewerken in ons comité neem dan contact met ons op via mail. En check ook zeker regelmatig onze Facebook-pagina!

Volg ons op
Facebook