Dankwoord einde schooljaar...

Geplaatst op 29 jun 2023

En toen stonden we weer aan het einde van het schooljaar. Het lijkt verdorie elk jaar sneller te gaan. En nee, dat is niet omdat we ouder worden…

Laat ons starten met een woordje uitleg over het cadeautje dat we jullie dit jaar graag als bedanking aan het einde van het schooljaar geven. Ook dit jaar is dat NIET iets waar jullie op zitten te wachten. Het is weer NIET nuttig. En het komt ook weer NIET gewoon uit een winkel. Nee, Zoals elk jaar proberen we iets zelf te maken. Iets waaraan elk kind dat dat wil, kan meehelpen. Het is een grote poster geworden voor elk teamlid. Een poster die is samengesteld uit tekeningen van al onze kinderen. De poster staat voor ons ook symbool voor hoe samen school gemaakt wordt: elk draagt zijn steentje bij, en het geheel is veel meer en ook veel MOOIER dan de som van de aparte delen.

Waarvoor we willen jullie bedanken? Voor zoveel. Voor alles. 

- Voor de manier waarop de uitdagingen hier op school aangepakt worden. Dan denken we bijvoorbeeld aan het 1ste lj en hoe daar een oplossing gezocht is voor de leerkrachten. 
- Voor de ruimte die er is op school en in de klassen voor creativiteit en autonomie.
- Voor het engagement om een muzische week en voorstelling in elkaar te steken.
- Voor de enthousiaste hulp van het team bij het geslaagde winterfeest. We zijn gelukkig niet verleerd na corona ??
- Voor de manier waarop de kinderen hier leren om zorg te dragen voor elkaar: hoe de groten mee zorgen voor de kleintjes, en er zelf groter van worden.
- Voor de natuur2daagse die er nog aankomt en waar alle kinderen naar uitkijken….

Voor dat dus. En voor ZOVEEL meer nog, willen we vandaag het hele schoolteam bedanken. Jullie kunnen kiezen wat je met de poster doet: in de klas ophangen en inkleuren, een vlek op een muur thuis verstoppen, als inpakpapier gebruiken,… Soit, jullie hebben creativiteit genoeg. Dat hebben jullie het afgelopen jaar nog maar eens bewezen. We geven ook aan elk kind een kleine versie van de poster mee, zodat zij ook van hun eigen kunsten kunnen genieten.

Maar nogmaals dus: een hele grote dankjewel – nog veel groter dan deze poster- van ons allemaal voor jullie allemaal, ook uit naam van alle ouders en kinderen die hier vandaag niet staan omdat ze Offerfeest vieren met de familie

 

terug

Ons oudercomité

Het oudercomité van onze school telt een 15 -tal actieve betrokken ouders.

Dit schooljaar komt het oudercomité normaal maandelijks samen, telkens op een maandag om 20u.

Jaarlijks terugkerende activiteiten van het oudercomité zijn onder andere de organisatie van het Winterfeest, regelmatige werkweekends om de school te verfraaien en Chitchats (babbelmomenten voor ouders op woensdagochtend). Daarnaast worden ook acties van de school ondersteund, zoals de Week van de Mooie tanden. 

Wil je als ouder actief meewerken in ons comité neem dan contact met ons op via mail. En check ook zeker regelmatig onze Facebook-pagina!

Volg ons op
Facebook