Trailer Roodkapje en de jager of de wolf

Geplaatst op 26 mei 2019

Hier kan je de trailer zien van onze muzische voorstelling die de leerlingen van ons 5e en 6e leerjaar op vrijdag 24 mei 2019 opvoerden in het GC De Kriekelaar te Schaarbeek. 

Woorden van dank aan het adres van juf Elke, Aukje en Elke. Daarnaast deden ook juf Ingrid, Evelien en An actief mee aan het in elkaar boxen van deze geslaagde voorstelling. We danken ook meester Jonas en juf Marie (stagiairs van Odisee) en tot slot de collega’s die mee een nachtspel kwamen doen om 23u s nachts op woensdag tijdens de muzische week.  

Roodkapje en de jager of de wolf 


Een klassiek sprookje dat we allemaal kennen. Echter moet je niet hopen op een klassieke vertelling hier. Verwacht een drama spel waar je ook de mensen achter de acteurs leert kennen. Wanneer de toeschouwer even niet kijkt worden we meegezogen in het verhaal in het verhaal. Al snel blijkt daar dat niet iedereen even goeie intenties heeft. Beroemd willen zijn, daar gaan sommige acteurs ver voor, heel ver, misschien zelfs te ver! 

 

Dans, film, toneel en poppenspel volgen elkaar in een snel tempo op. Maak je klaar voor een reis bedacht, in elkaar gestoken en gebracht door ons 5e en 6e leerjaar. Veel plezier! 

 

https://vimeo.com/338539790

terug