Organisatie jongste kleuters

Geplaatst op 4 okt 2019
Organisatie jongste kleuters

Beste ouders

Nog voor de start van het weekend komen we even met nieuws over hoe we de komende weken zullen aanpakken bij onze jongste kleuters gezien er momenteel 3 leerkrachten afwezig zijn. Juf Alisha, Maité en Karen zijn alle drie momenteel niet aan het werk om diverse redenen. Want we maakten een paar kleine aanpassingen in de reeds gemaakte planning. Zo  zochten we nog een nieuwe collega om ons even uit de nood te helpen, juf Freya. 

Juf Maité, die normaal over 1 week terug is, wordt vervangen door juf Freya de komende schoolweek. We heten haar van harte welkom in ons team. Ze heeft reeds ervaring in het kleuteronderwijs en is zich aan het herscholen tot kleuteronderwijzeres. 
 
In de klas van juf Karen en Alisha zetten we voltijds juf Tine tot Karen terug is. Die zagen jullie deze week reeds aan het werk. 

Momenteel is er helaas geen juf voor ons kleuter-turnen en om zorg te geven bij de jongste kleuters. Juf Elke zal tijdelijk een aantal uren minder presteren bij de oudste kleuters om de zorg werking bij de jongste kleuters niet volledig stil te leggen. Deze maatregel loopt voor 1 week nadien, als juf Maité terug is, zal juf Freya het kleuter-turnen en de zorg bij de jongste kleuters opnemen. 

Bij vragen kom gerust langs, voor nu een fijn weekend. 
terug