Project 2 daagse

Geplaatst op 21 nov 2013
Project 2 daagse


Deze ochtend kwamen we omstreeks 10u aan op het domein van de Kluis.
Eerst op verkenning in het bos. Spinnen, paddenstoelen, misschien zelfs een everzwijn, of was dat de fantasie van Haytham die even de bovenhand nam. Het maakt niet zoveel uit, een goeie start van onze project 2 daagse.
Eens het 'Berkenhof' opgewarmd was gingen we naar binnen. Onze slaapplaats kiezen, pyjama en knuffel klaar op het bed voor als we deze avond slapen gaan.
Maar nu eerst werken aan onze voorstelling. De 2 eindes van het 1e en 2e leerjaar werden door de leerkrachten vakkundig tot één einde samen gesmolten. 4 scènes, dat wordt onze voorstelling. Samen brainstormen en kijken wat we op welke manier willen vertellen. Toneel, film, muziek, beweging, …
In de namiddag schuiven we door en zorgen we ervoor dat elke groep bij elke workshop is langsgegaan. Video, beweging & dans, decor bouw en drama, we deden het allemaal. We laten wel nog niets zien van ons verhaal of personages. Daarvoor nodigen we jullie uit op vrijdag 29 november om 19u, dan spelen we onze voorstelling voor alle ouders. Hopelijk kom jij ook!

De tijd vloog voorbij vandaag, nog even de spaghetti klaarmaken: vegetarische en met vlees, aan de kinderen de keuze.
Nadien tijd voor een gezelschapsspel en dan het bed in voor een verdiende nachtrust.

Een beeldverslag van onze dag kan je in het fotoalbum vinden via deze link.

Slaap zacht iedereen …

terug