Nieuwe klassen, nieuwe afspraken

Geplaatst op 17 apr 2017
Nieuwe klassen, nieuwe afspraken

Beste ouder, 

In het weekend van 1 en 2 april 2017 zijn we met al onze klassen verhuisd naar onze gerenoveerde G en V-blok. 
Op dinsdag 18 april is het eingelijk een beetje 1 september terug. Vanaf 7u30 staan we op post om jullie de juiste weg te wijzen. 
De leerkrachten van ons zorgteam, juf Evelyn, Diana, Laure en Karen zullen op de speelplaats staan. 

Zoals vroeger vragen we om tijdens de ochtend niet naar de klassen te gaan met de kinderen maar hen op de speelplaats te laten. Om 8u50 verlaten jullie de speelplaats en gaan de kinderen naar de klas. Daar ons 3e, 4e e, 5e leerjaar naar de G-blok moeten aan de straatkant is het van belang dat jullie spoedig weg zijn. We zullen hier streng op toezien. 

In de namiddag kunnen jullie zoals vroeger de kinderen ophalen in de klas. Dan zal er tijd genoeg zijn om de nieuwe klas te verkennen. 

Nog even de verdeling van onze klassen. Het gebouw langswaar je binnenkomt aan de straatkant, de G-blok. Daar zitten ons 3e, 4e en 5e leejraar op het 1e verdiep. Meester Wim zijn bureau kan je daar overigens ook vinden. Het secretariaat is op het gelijkvloers van dit gebouw. 

In de V-blok, die achteraan ligt, waar nu ook de speeplaats is voor de kleuters en de lagere school. Daar zit op het gelijkvloers onze onthaalklas en de 1e kleuterklas. Op het 1e verdiep zit onze 2e en 3e kleuterklas en op het 2e verdiep ons 1e en 2e leerjaar. 

terug